aboutus

Εταιρικό Προφίλ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΉΜΑ ΑΣΤΕΡΙΩΝ

Η Co. τεχνολογίας Theodoor Guangzhou, ΕΠΕ είναι επαγγελματική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, εστίαση στην ενέργεια Ε&Α και κατασκευής - προϊόντα αποταμίευσης, όπως η κουρτίνα αέρα, το εδαφοβελτιωτικό ανεμιστήρων θέρμανσης και η θερμική ακτινοβόλος θερμάστρα, κ.λπ. Σαν ένα από τα εμπορικά σήματα αστεριών στη βιομηχανία κουρτινών αέρα, Theodoor παράγει ποικίλες κουρτίνες αέρα και εξαγωγές σε περισσότερες από 80 χώρες και περιοχές.

 

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

Ιδρυμένο το 2002, Theodoor βρίσκεται στη νέα πόλη γνώσης περιοχή-Sino-Σιγκαπούρη καινοτομίας και ανάπτυξης Guangzhou (SSGKC) με έναν τομέα 30.000 τετραγωνικών μέτρων. Διοργανώνουμε το σύγχρονο εργαστήριο παραγωγής, που εφαρμόζει τους πιό προηγμένους βιομηχανικούς εξοπλισμούς και που ανιχνεύει τα όργανα για να παρέχουμε την ακρίβεια κατασκευής προϊόντων και τη σταθερότητα της εξαιρετικά αξιόπιστης εγγύησης. Το Theodoor έχει τα πλήρη προϊόντα σειράς που ικανοποιούν τη διαφορετική προσαρμοσμένη απαίτηση στις διαφορετικές χώρες ή τις περιοχές.

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

Με τη διαδοχικές δημιουργία και την καινοτομία, Theodoor έχει ενισχύσει το εθνικό τυποποιημένο περιβαλλοντικό εργαστήριο προσομοίωσης καθώς επίσης και το μακροπρόθεσμο τρέχοντας εργαστήριο κουρτινών αέρα. Αυτό που είναι περισσότερος, Theodoor έχει πρόσβαση στην εθνική εφεύρεση και άλλα διπλώματα ευρεσιτεχνίας περισσότερα από 80 στοιχεία, που οδηγούν την ποιότητα και την απόδοση της αναβάθμισης προϊόντων στη βιομηχανία. Το Theodoor και τα προϊόντα είχαν περάσει ISO9001, ISO14001, το Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, το CE, τα CB, τις πιστοποιήσεις κ.λπ. ROHS, cErp, UL, SASO, INMETRO και SAA.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΩΝ

Το Theodoor έχει αποκτήσει τις «επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας», «διάσημο εμπορικό σήμα», «εμπορικό σήμα αστεριών κουρτινών αέρα», «βασικά προϊόντα μάρκετινγκ κοινοτικής κυβέρνησης Guangzhou», «διάσημο εμπορικό σήμα τοπ-δέκα», «τοπ-δέκα πλεονεκτήματα των επιχειρήσεων», «το περισσότερο βραβείο αξίας επένδυσης», «εφαρμόστε τις τιμές πιστοποιητικών προτύπων προϊόντων διεθνών προτύπων» και «τυποποιημένων λειτουργώντας βραβείων καινοτομίας», και έχει κερδίσει τις προσφορές του ταιριάσματος των προγραμμάτων των Ασιατικών Αγωνών Guangzhou, του Πεκίνου ολυμπιακών, του κόσμου EXPO της Σαγκάη, Wanda Plaza και της παγκόσμιας δενδροκηποκομίας EXPO κ.λπ. «καινοτομία, δημιουργία, μερίδιο Xian, Win-win»! Το Theodoor είναι δεσμευμένο να δημιουργήσει μια καλύτερη πράσινη ζωή για τους σφαιρικούς πελάτες.

 

Το πνεύμα της επιχείρησης

Επάγγελμα, προσοχή, συγκέντρωση!

Επιχειρηματική αποστολή

Ο τέλειος συνδυασμός τεχνολογίας και εφαρμογή, οι οποίοι κάνοντας τον κόσμο γίνονται μια πράσινη και καλύτερη θέση για να ζήσουν.

Ποιοτική έννοια

Κληρονομιά του αυστηρού και ακριβούς ύφους της Γερμανίας, ποιότητα πρώτα.

Επιχειρησιακή φιλοσοφία

Καινοτομία, δημιουργία, μερίδιο, win-win! Ραβδί στην αρχική δημιουργία, συνεχής καινοτομία.

Έννοια αγοράς

Theodoor δεσμευμένο στην έρευνα και την ανάπτυξη, να ικανοποιήσει τις σφαιρικές ανάγκες των μεμονωμένων χρηστών. Τεχνολογία και ευρωπαϊκός συγχρονισμός, γρήγορη απάντηση στις ανάγκες πελατών. Χρησιμοποιήστε το προϊόν Theodoor ως αρχική και τελική επιλογή πελατών.

Διοικητική φιλοσοφία

Το Theodoor όχι μόνο θεραπεύει τους υπαλλήλους αρκετά, αλλά και θεραπεύει τα ανθρώπινα δυναμικά ως πολυτιμότερο κεφάλαιο της επιχείρησης, που προσπαθεί να προσλάβει τους ταλαντούχους ανθρώπους και που διαμορφώνει τη μαθαίνοντας οργάνωση.

Ιστορία

2017 έχει κερδίσει την προσφορά του άνθρακα του Πεκίνου στο πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας. Και απονέμεται ως «επιχειρηματικών έρευνας και ανάπτυξης Guangzhou οργάνωση».

 

2016 το νέο κτήριο εργοστασίων μας έχει μπει σε την υπηρεσία. Μέχρι τώρα, έχουμε περισσότερες από 12 γραμμές παραγωγής. Και, η ικανότητα παραγωγής μας έχει φθάσει σε 60.000 PC/μήνας για την κουρτίνα αέρα, 10.000 PC για την αντλία θερμότητας. Εκτός αυτού, έχουμε βάλει πολλές ταλέντα, κεφάλαιο και εργασία στην ανάπτυξη των νέων κουρτινών αέρα θέρμανσης, θέρμανση των κλιματιστικών μηχανημάτων και της αντλίας θερμότητας για να ικανοποιήσουμε περισσότερη ζήτηση στην αγορά. Ο στόχος μας είναι όχι μόνο ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη χρονική ανοχή, αλλά και κορυφαία ποιότητα, τοπ σχέδιο και τοπ τάσεις.

 

2015 η τρίτος-φάση κτηρίου εργοστασίων που ολοκληρώνεται. Επενδυμένες σχεδόν RMB 30 εκατομμυρίων και προσιτότητα περιοχής μέχρι 15.000 τετραγωνικά μέτρα. Το πρόγραμμα επέκτασης απαριθμήθηκε ως εθνικά βασικά προγράμματα, το οποίο αναφέρθηκε ειδικά από την έκθεση ειδήσεων TV 630 GD.

 

2014 επίκτητο «ιδιαίτερα επιχείρηση νέας τεχνολογίας», βραβείο «εμπορικών σημάτων αστεριών κουρτινών αέρα». Η παρακολουθημένη εμπορική έκθεση «Chillventa» της Γερμανίας, η υψηλή επίδοση και τα προϊόντα σχεδίου πολυτέλειας κέρδισαν πολλή προσοχή στη διεθνή πλατφόρμα. Το πρώτο εφαρμοσμένο σύστημα διαχείρισης cErp στον τομέα, δημιουργεί τις ευφυείς γραμμές παραγωγής αυτοματοποίησης.

 

2013 κέρδισε το βραβείο διάσημων «εμπορικών σημάτων Guangzhou», τη διαφάνεια εμπορικών σημάτων κυριώτερου Theodoor και τη φήμη. Προώθησε περισσότερη σειρά μόδας θερμαμένης κουρτίνας αέρα και το θερμό κλιματιστικό μηχάνημα, ικανοποίησε περισσότερη απαίτηση.

 

2010 Theodoor που λαμπιρίζει στην ψύξη της Σαγκάη (CRH), την έκθεση καντονίου και άλλη εμπορική έκθεση σε εσωτερικό και στο εξωτερικό.

 

2008 καθιερώνοντας τη συνεργασία με μια από τοπ 500 επιχειρήσεις. Τεθειμένο στη χρήση το εθνικό τυποποιημένο περιβαλλοντικό εργαστήριο προσομοίωσης, έφθασε σε ένα νέο υψηλό επίπεδο του διεθνούς προτύπου. «Theodoor» έχει γίνει το παγκόσμιο κύριο εμπορικό σήμα για την κουρτίνα αέρα υψηλών σημείων.

 

2006 Theodoor ήταν η πρώτη επιχείρηση για να περάσει την πιστοποίηση «UL» σε αυτήν την γραμμή, έχει επίσης την πιστοποίηση ISO9001: 2000, έκθεση αξιολόγησης του BV, Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, CE, CB, πιστοποιήσεις κ.λπ. ROHS, SASO, INMETRO.

 

2004 αποκλειστικές έρευνα και ανάπτυξη της κουρτίνας αέρα «σειράς αέρα μόδας», η οποία έχει αποκτήσει το εθνικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, που εισάγει την τεχνολογία μηχανών της Γερμανίας, που τρέχει συνεχώς για περισσότερο από 5.000 ώρες χωρίς αποτυχία.

 

2003 προάγοντας νέα και φρέσκια πρότυπη κουρτίνα αέρα «φυσικής σειράς αέρα», που οδηγεί την τάση κατανάλωσης.

 

2002 καθιέρωση της Co. Theodoor, ΕΠΕ. Το πρώτο κέντρο Ε&Α κουρτινών αέρα οργάνωσης.

 

 

Υπηρεσία

Υπηρεσία:

Καταλαβαίνουμε ότι σίγουρη η υπόλοιπο χρήση των προϊόντων Theodoor για σας είναι πολύ σημαντική. Σήμερα, ο κύριος προμηθευτής της επιχείρησης εξαρτάται από την ενότητα Theodoor παρέχει την ενεργές και έγκαιρες υποστήριξη και τις υπηρεσίες. 

 

Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd.

Η ομάδα μας

Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd.

 

Έννοια επιχείρησης

 

Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd.

1/   Πολιτισμός Theodoor

  Επάγγελμα, προσοχή, συγκέντρωση!

 

 

 

 

 

 

 

2/   Επιχειρηματική αποστολήGuangzhou Theodoor Technology Co., Ltd.

Τέλεια ολοκλήρωση της τεχνολογίας και της εφαρμογής, που επιτυγχάνει ένα καλύτερο πράσινο σπίτι.

 
 
 
 
 
Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd.

3/   Ποιοτική ιδέα

Ποιότητα πρώτα, μετά από την αυστηρή και ακριβή γερμανική συνήθεια.

 

 

 

 

 

 

4/   Επιχειρησιακή έννοια

Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd.
 

Καινοτομία, δημιουργία, μερίδιο, Win-win!

Επιμένοντας στην αρχική δημιουργία, τη συνεχή καινοτομία, και την καθιέρωση στρατηγικός-συνεταιριστικά των συνεργασιών με τους πελάτες, τους διανομείς, τους προμηθευτές, τις ερευνητικές αρχές και τα υψηλά όργανα, και για να διαμορφώσουν τα πλεονεκτήματα ανταγωνισμού.

 

 

 

 
Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd.

5/   Ιδέα αγοράς

Η έρευνα των διαφορών και των αποκλίσεων των διαφορετικών αγορών, που συμβάλλουν στην έρευνα και αναπτύσσεται για να ικανοποιήσει την εξατομικευμένη ζήτηση των παγκόσμιων αγορών.

Στόχος να είναι η πρώτη και οριστικοποιημένη επιλογή των πελατών.

 

 

 

 

6/   Διοικητική έννοιαGuangzhou Theodoor Technology Co., Ltd.

Το Theodoor μεταχειρίζεται το ανθρώπινο δυναμικό ως πολυτιμότερο και πολύτιμο κεφάλαιο, μεταχειριμένος το πλήρωμα αρκετά και δίκαια.

Διορίζοντας ικανά ταλέντα, και δημιουργία μελετώντας τα περιβάλλοντα.

 
 
 
 
 
Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd.

7/   Αξία πυρήνων

 Άνθρωποι πρώτα, πελάτες ως κέντρο, τίμιο να διαχειριστούν, και καινοτομία.

 
 
 
 

 

8/    Στόχος εμπορικών σημάτωνGuangzhou Theodoor Technology Co., Ltd.

Στόχος να είναι κλασσικό εμπορικό σήμα, κύρια χαμηλή ζωή άνθρακα.

 

 

 

 

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Johnny Qiu
Τηλ.: : 0086-20-87497337
Φαξ : 86-20-87497011-666
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)